Latest Movie :
Home » , , , » Game of thrones – A gathering storm+Greek Subs

Game of thrones – A gathering storm+Greek Subs

{[['']]}




Περιγραφή:

Η επική σειρά φαντασίας “Game of Thrones” προβάλεται στο κανάλι HBO. Η σειρά βασίζεται στο στο ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα του George R. Martin το “A Game Of Thrones”. To “A Game Of Thrones” αποτελεί το πρώτο βιβλίο της σειράς “A Song Of Ice and Fire”. Ακολουθούν τα “A Clash of Kings”, “A Storm of Swords” και “A Feast for Crows”, και το “A Dance With Dragons”.
Τα βιβλία είναι γνωστά για τους πολύπλοκους χαρακτήρες, τις ξαφνικές και συχνά βίαιες ανατροπές στην πλοκή, και για την περίπλοκη πολιτική δολοπλοκία. Σε ένα είδος όπου η μαγεία έχει συνήθως τον κεντρικό ρόλο, αυτή η σειρά ιστοριών είναι φημισμένη για την περιορισμένη και διακριτική χρήση της, παρουσιάζοντας την σαν μία διφορούμενη και συχνά κακή παρασκηνιακή δύναμη. Η πλοκή περιστρέφεται πρωταρχικά γύρω από πολιτικές συγκρούσεις και εμφύλιους πολέμους, με μόνο μία ή δύο ιστορίες να υπαινίσσονται την πιθανότητα ύπαρξης μίας εξωτερικής απειλής...

A Gathering Storm
Tο HBO ετοίμασε για εσάς μια χορταστική «περίληψη προηγουμένων».
Μέσα στις δυο σεζόν της συναρπαστικής σειράς των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις και φυσικά των βιβλίων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, συμβαίνουν τόσα και τις περισσότερες φορές τόσα ανέλπιστα γεγονότα, ώστε είναι λογικό να χρειάζεσαι κάπου κάπου μια υπενθύμιση.
Ακριβώς γι αυτό οι δημιουργοί της σειράς, φροντίζουν να μας προετοιμάσουν λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος επεισοδίων με ένα χορταστικό βίντεο διάρκειας 14 λεπτών που λειτουργεί σαν περίληψη προηγουμένων, αλλά και σαν μια εξαιρετική εισαγωγή στο σύμπαν της σειράς για όσους δεν έχουν ακόμη εθιστεί σε αυτή.
Δίχως να αποκαλύπτει πολλά από τα όσα έρχονται, αλλά με πλάνα από τα προηγούμενα επεισόδια και συνεντεύξεις με τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές του «Game of Thrones», το βίντεο είναι κάτι που αξίζει να δείτε ακόμη κι αν έχετε παρακολουθήσει τις δύο προηγούμενες σειρές!!


**Ελληνικοι υποτιτλοι ενσωματωμένοι**

Δείτε την ταινία on line..... ΕΔΩ! ή ΕΔΩ!
( πάνω και δεξιά πατήστε "Skip Ad" )

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

προσφορές από 40% εως 90%

Icon Icon
Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε!
Κάνοντας μια απλή και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! εγγραφή(ακόμα και μέσω FaceBook), σε ένα ή σε όσα εσείς θέλετε...στα παιχνίδια που βρίσκονται κάτω στο τέλος του site μας...(σπόνσορες)
Μας βοηθάτε να συνεχίζουμε να ανεβάζουμε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές...φυσικά ΔΩΡΕΑΝ!
Στηρίξτε την προσπάθεια μας... παίρνοντας 1-2 λεπτά απο τον χρόνο σας για κάθε εγγραφή!
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. WolfTeam - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger